Vin festival i Wika MENY.

Vi har valgt ikke at holde selve vin smagningen i år pga Covid-19 situationen.

Vi ønsker ikke, at i skal gå glip af rigtig mange virkelige gode vintilbud. I får derfor alligevel mulighed for at bestille alle vores fantastiske vin tilbud som vi hvert år har præsenteret, nu i 21 år.

Der er derfor i år ikke nogen dage, hvor man kan komme og smage vinene, men vi tror vi har sammensat et af Danmarks bredeste og bedste vin tilbuds udvalg. Det hele samlet i èt katalog med 119 vine på en gang, og som kun gælder i en begrænset periode.

Vi har også et nyt tiltag. Vi har valgt i også skal have tilbud fra andre af butikkens special afdelinger, så i år vil i også kunne bestille special øl fra spændende bryggerier, og spiritus som vi ikke nødvendigvis har i butikken til daglig.

Disse tilbud er kun til jer der læser kataloget og som afgiver bestilling på bestillings listen på sidste side af vin hæftet. Med alle disse tilbud er der lagt op til kanon tilbud, til både hverdag og fest samt inspiration til firmagaver, gaver og til jul og nytår.

Vi frigiver kataloget torsdag 17. sep.

Kataloget kan ses på følgende link:

https://www.e-pages.dk/sn/2440

Tilbuddene kan købes i 17 dage, indtil søndag d. 4 okt.

Bestillinger modtages løbende indtil søndag 4 okt. med afhentning fra 12 okt. og 7 dage frem.

Tilbuddene er så stærke, at priserne ikke kan kombineres med andre kampagner og rabat ordninger.

Konkurrence. Vi udtrækker 3 vindere blandt alle indkomne bestillinger, om gavekort på kr.1000,- til køb af vin i butikken.

Afgiv din bestilling indtil søndag d. 4 oktober.

Vi har også valgt at trække 10 af tilbuddene ud og lave dem som ja tak tilbud i 24 timer med afhentning 2 dage senere, 1 vin fra hver leverandør, hver dag i 10 dage. Vi håber i syntes det er sjovt at få en ekstra beskrivelse at vinene og få mulighed for at købe nogle af vinene før den samlede bestilling, Hold øje med vores Facebook side: facebook.com/wikameny

Vi håber i vil nyde kataloget og få ny inspiration.

Venlig hilsen

Per Jensen og Carsten Kronborg

Wika Meny Køge

Er du med i vores vinklub, og ikke længere ønsker vi sender dig mail, kan du afmelde dig vores mail liste ved at skrive `nej tak til mail` på vin@wiksupermarked.dk


Med venlig hilsen
Wika MENY